Punten van belang bij een behandeling

BEHANDEL UW KLACHTEN
op een natuurlijke wijze

Afspraak maken

Wilt u een acupunctuur behandeling ondergaan, dan zijn de volgende punten van belang:

Acupunctuur helpt bij veel klachten. Het grote voordeel van acupunctuur is dat het bijna geen bijwerkingen heeft. En omdat bij een acupunctuurbehandeling uw gehele energiehuishouding verbetert, zult u zich snel fitter en gezonder voelen.

Na de behandeling

De meeste mensen voelen zich na een acupunctuurbehandeling heerlijk loom en moe. Daarbij kunt u soms een dof en zwaar gevoel krijgen in het behandelde deel van uw lichaam. Dat is normaal en het gevoel trekt vanzelf weer weg. Doorgaans worden deze reacties na een paar behandelingen minder sterk. 

Als u zwanger bent

Wij nemen geen zwangere vrouwen in behandeling

Over naalden en pijn en hygiëne

Hoe hygiënisch is een behandeling met naalden?

Acupunctuur & Laser Van Kasteel is aangesloten bij de NVA. Wij zijn verplicht te werken volgens strenge hygiënevoorschriften. Deze gelden voor de behandelkamer, alle handelingen en het gebruik van de naalden.

Wij werken met steriele naalden voor eenmalig gebruik. Deze gaan na de behandeling in een afsluitbare naaldencontainer. Sommige acupuncturisten werken met gouden naaldjes, die na gebruik met de juiste apparatuur worden gesteriliseerd.

Doet een acupunctuurbehandeling pijn?

De prikjes van de dunne naalden voelt u nauwelijks. Soms voelen de mensen niet eens dat ze er zitten. Wel wordt een soort schokje ervaren. Dit fenomeen heet Qi en is een bewijs dat de juiste plek wordt geraakt.


Acupuncturist Albert van Kasteel

Uw klachten ook op een natuurlijke wijze behandelen?

Albert van Kasteel

Maak een afspraak voor acupunctuur of stel eerst uw vraag
aan Albert van Kasteel